Se întrerupe alimentarea cu apă pe 6 străzi din Drăgănești-Olt și în satul Comani

Locuitorii orașului Drăgănești-Olt sunt anunțați să își asigure o rezervă de apă deoarece mâine, 2 februarie, se va întrerupe alimentarea pe șase străzi ale urbei, dar și în satul Comani. Se efectuează lucrări de extindere și reabilitare a rețelei.

Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit mâine, în intervalul orar 9.00- 11.00, pe străzile Nicolae Titulescu, Podgoriei, Săliște, Comănencelor și în satul Comani, din orașul Drăgănești- Olt, dar și pe străzile Stadionului și Oborului, în intervalul orar 9.00-12.00.
,,În zonele menționate, Compania de Apă Olt, prin antreprenorul care se ocupă de execuția lucrărilor, extinde și reabilitează rețeaua de alimentare cu apă, în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020". Facem apel la cetățenii din orașul Drăgănești-Olt să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei,, anunță CAO.

La Drăgănești Olt, proiectul prevede extinderea rețelei de apă cu 19 kilometri și rețelei de canalizare cu 16 kilometri.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list