Handbalistele slătinene continuă șirul victoriilor

CSM Slatina a făcut un nou pas spre Liga Florilor. Echipa antrenată de Attila Horvath a câștigat, pe teren propriu, întâlnirea  cu ACS Unirea Dobroești cu 49 la 27. Rezultatul îi permite echipei oltene să rămână pe primul loc în clasamentul Diviziei A.

Handbalistele slătinene și-au trecut în cont, în week-end, o nouă victorie. Jucătoarele antrenate de Attila Horvath au învins, pe teren propriu, la un scor care u mai lasă loc de comentarii, echipa ACS Unirea Dobroești.

CSM Slatina a dominat jocul de la un capăt la altul, iar diferența de valoare dintre cele două echipe a făcut ca, la finalul timpului regulamentar, tabela de marcaj să consfințească victoria oltencelor cu 49 la 27. Cea mai bună marcatoare a echipei slătinene a fost Ana Radic care a trimis mingea în plasa echipei adverse de șapte ori, spre bucuria suporterilor.

Victoria obținută în meciul cu Unirea Dobroești menține echipa slătineană pe primul loc în clasamentul Diviziei A, cu maximum de puncte posibile.

Jocul a fost unul important pentru echipa vizitatoare și un bun antrenament pentru jucătoarele de la Slatina în vederea meciului din Cupa României, extrem de important.

 

Următorul meci oficial al jucătoarelor antrenate de Attila Horvath va fi pe 17 februarie, în turul II al Cupei României, când vor întâlni pe teren propriu Dacia Mioveni.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list