Dorel de la Prefectură, umilință maximă. El a fost huiduit și alungat de galeria echipei de handbal când a vrut să i se alăture

Dorel de la Prefectură a ales astăzi să-și facă puțină campanie de imagine la meciul de handbal dintre CSM Slatina și Dacia Mioveni, din optimile Cupei României. Cum a vrut să se implanteze în galerie, individul a fost huiduit și chiar îmbrâncit de susținătorii echipei slătinene pentru încercarea de a politiza evenimentul sportiv. Victoria CSM-ului și calificarea în faza următoare l-a salvat pe Dorel de la Prefectură de la o nouă umilire publică după cea din rima repriză.

Îngrijorat că mizeria de campanie electorală pe care o face pe persoană fizică, sub culoarea PNL, dar fără sigla partidului, nu-i aduce susținerea pe care și-o dorea, Dorel de la Prefectură(mai nou i se spune Demențo) a decis să-și încerce norocul și prin rândurile suporterilor echipei de handbal.

Ca să fie cât mai vizibil cu vesta lui galbenă, individul a încercat să se infiltreze în rândul galeriei CSM, doar că a primit ce a meritat. Huiduit și chiar îmbrâncit, el a fost nevoit să părăsească rapid zona galeriei și să-și găsească în tribună un loc mai aproape de ușă pentru a putea să iasă repede în caz de nevoie.

Victoria echipei și calificarea în sferturile Cupei României a făcut ca membri galeriei să nu-l mai huiduiască și la final pentru tentativa sa de a politiza un eveniment sportiv extrem de important.

Dorele, dacă în sferturi vrei să mai vii să-ți iei bilet și să anunți și jandarmeria să te păzească pentru că, dacă nimeni nu ți-a spus, membrii galeriei nu suportă niciun politician prin zonă, indiferent de culoarea lui.

Atacurile mizerabile la adresa primarului Slatinei și a familiei sale, la adresa jurnaliștilor care nu-i cântă în strună, dar și la cea a unora dintre cei mai valoroși politicieni din județ (Marius Oprescu și Adrian Chesnoiu) nu i-au adus lui Dorel de la Prefectură susținerea pe care o dorea. Disperat, el aleargă pe la tot felul de evenimente că doar, doar oamenii îl vor vedea ca pe o persoană preocupată să facă ceva. Așa se explică prezența lui ciudată la tot felul de accidente. Cică pentru buna coordonare a salvatorilor și forțelor de ordine…vezi să nu fii asemuit cu…moartea, dacă tot apari acolo unde se întâmplă vreo nenorocire…



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list