Tânărul înecat în râul Olt ar fi pierdut bani la păcănele

Mai bine de 90 de minute l-au resuscitat echipajele medicale de ambulanță și SMURD Olt aseară pe tânărul din Piatra-Olt care s-a aruncat în râul Olt. Potrivit apropiaților, acesta a recurs la gestul extrem după o ceartă cu părinții privind pierderea uni sume de bani la păcănele.

Mihai Chiriță, din orașul Piatra-Olt, avea doar 26 de ani și o viață înainte. Era un tânăr politicos, avea un loc de muncă, însă aseară a decis să-și pună capăt zilelor. După o ceartă cu părinții, a mers în zona Plajei Olt a Clubului Nautic Slatina, și-a abandonat mașina și a sărit în apele Oltului.  Scafandrii au reușit să-l scoată din apă, însă manevrele de resuscitare nu au dat rezultate.

DETALII:

VIDEO/ Bărbat înecat în râul Olt. Scafandrii l-au scos din zona Clubului Nautic Slatina, manevrele de resuscitare nu au dat rezultat | Realitatea Oltului

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list