Școala ,,Virgil Mazilescuˮ Corabia, în plin proces de reabilitare totală a ambelor corpuri

Cei peste 600 de elevi care învață la Școala Gimnazială ,,Virgil Mazilescuˮ din Corabia vor beneficia, din anul școlar viitor, de condiții moderne, grație unei investiții de peste 9,3 milioane lei. Fondurile au fost accesate de către Primăria Corabia prin PNDL.

Prima reabilitare de la deschiderea Școlii Virgil Mazilescu în orașul Corabia este în stadiu avansat și va transforma spațiul de învățământ într-unul modern și sigur. Proiectul „Modernizare, reabilitare termică, reparații, consolidare și extindere", ce vizează ambele corpuri de clădiri ale unității școlare, va fi finalizat în acest an școlar.

,,Lucrările sunt avansate în proiectul de reabilitare al Școlii Gimnaziale Virgil Mazilescu, imobilul de pe str. Cuza Vodă. Din anul școlar viitor, elevii acestei școli vor beneficia de noi spații generoase, moderne, cu dotări de ultimă generație.ˮ, a anunțat astăzi Primăria Corabia.

Investiția prevede modernizare, reabilitare termică și reparatii capitale pentru ambele clădiri- atât cea de pe strada Tudor Vladimirescu, cât și cea de pe strada Cuza Vodă, refuncționalizarea spațiilor interioare pentru a se crea cele necesare activității educaționale.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list