Angajări la Spitalul Slatina. Unitatea medicală recrutează spălătorese și infirmiere

21 de posturi de spălătorese și infirmiere au fost scoase astăzi la concurs de către Spitalul Județean de Urgență Slatina. Acestea sunt vacante pe durată nedeterminată, cu normă întreagă. Candidații vor trebui să susțină o probă scrisă și un interviu în sala de ședințe din Ambulatoriul Integrat Spitalului.

SJU Slatina anunță noi angajări. Au fost scoase la concurs: 8 posturi vacante de spălătorese, nivel de studii generale, la Compartiment spălătorie din cadrul Serviciului administrativ și transport; 7 posturi vacante de infirmieră, nivel de studii medii/generale la Secția Medicină Internă, Secția Gastroenterologie, Compartiment chirurgie toracică, Secția Ortopedie și traumatologie, Secția Chirurgie Generală, Urologie; 6 posturi vacante de infirmieră, treapta debutant, nivel de studii M/G la Secția Pediatrie, Secția Boli Infectioase, Unitatea de primire urgențe (UPU).

Candidații trebuie să prezinte la înscriere și un certificat de absolvire curs noțiuni fundamentale de igienă. Doar pentru posturile de infirmieră se cere curs în domeniu și 6 luni vechime în activitate.
Concursurile constau în susținerea a două probe: scrisă (12 martie spălătorese, 13 martie infirmiere) și interviu (18 martie spălătorese, 19 martie infirmiere). Termenul de înscreire este data de 1 martie.  Rezultatele finale se vor afișa pe 22 martie.
Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul R.U.N.O. și Relații cu Publicul al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina sau la telefonul 0349802550, persoană de contact 0736/373205.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list