Infrastructură rutieră modernă cu șanțuri, rigole și podețe la Ianca

Nu mai puțin de 15 milioane de lei, fonduri nerambursabile accesate prin Programul național de investiții "Anghel Saligny", va investi Primăria Ianca pentru ca circulația pe drumurile comunei să se desfășoare în condiții moderne. Lucrările au fost demarate.

Se va circula în condiții europene pe drumurile comunei Ianca, promite administrația locală, care a a demarat lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere în satele Ianca și Potelu.

,,În cadrul proiectului vor fi executate lucrări pentru ridicarea capacității portante a străzilor printr-o structură rutieră nouă realizată printr-un strat inferior de fundație de balast, de un strat superior de piatră spartă și de două straturi de îmbrăcăminte bituminoasă.  Se vor realiza dispozitive de scurgere a apelor, șanțuri, rigole, rigole carosabile, rigole ranforsate și podețe. Se vor amenaja drumurile laterale și accesul interior în curți. Se va realiza maracajul și semnalizarea rutieră conform normativelor și legislației în vigoare. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe durata lucrărilor.ˮ, anunță Primăria Ianca.

Valoarea proiectului se ridică la 15 milioane lei.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list