Locuitorii din Brâncoveni vor avea și canalizare. Primarul a semnat contractul de finanțare a investiției

Aflați la stadiul racordării la rețeaua publică de alimentare cu apă, locuitorii comunei Brâncoveni au primit ieri o veste bună de la primarul Ion Cheroiu: în curând vor beneficia și de sistem de canalizare.

Ministrul Adrian Ioan Veştea a semnat 44 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny", în valoare totală de 392.653.145,36 de lei. Printre primăriile care primesc asftel banii necesari demarării de noi investiții se numără și Brâncoveni. Primarul Ion Cheroiu a semnat cu ministrul Dezvoltării contractul de finanțare, proiectul ,,Prima înființare a sistemului de canalizare menajeră comuna Brâncoveni, județul Oltˮ având o valoare de 10,856,145.09 lei.

Rețeaua de canalizare vine după finalizarea celei de alimentare cu apă a comunei, aceasta fiind la stadiul realizării racordurilor, primăria primind până acum 350 de cereri de branșare. Branșamentele sunt aproape finalizate în satele Brâncoveni și Văleni și vor fi demarate în Ociogi și Mărgheni.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list