Cei mai buni sportivi și antrenori ai Oltului, premiați de Consiliul Județean la Gala Excelenței în Sport. Cine ia premiul cel mare de 4000 de lei

După ce a organizat Gala Excelenței în Educației pe 7 februarie, acordând 827 de premii, în valoare totală de 220.800 lei, elevilor şi profesorilor îndrumători, care au reuşit rezultate deosebite la etapele judeţene, naţionale sau internaţionale ale olimpiadelor şcolare de specialitate, Consiliul Județean Olt va organiza și o gala dedicate rezultatelor de excepție din domeniul sportiv.

FOTO/ CJ Olt a premiat Excelența în Educație. S-au acordat 827 de premii | Realitatea Oltului

Consiliul Județean Olt organizează mâine, 28 februarie, începând cu ora 13.00, Gala Excelenței în Sport, în cadrul căreia va premia sportivii și antrenorii care au obținut rezultate excepționale la Campionatele Europene, Balcanice și Naționale – sporturi olimpice pe parcursul anului trecut. Evenimentul va avea loc  în sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran"- Slatina.

Mihaela Bădescu, alături de antrenorii Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin
Mihaela Bădescu, alături de antrenorii Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin

Vor fi acordate 129 de premii, în valoare totală de 133.400 lei. Cel mai mare premiu, în valoare de 4000 de lei, va fi acordat sportivului și antrenorului care au reușit performanța de a obține locul I la Campionatul European de Box feminin.

Mihaela Bădescu, din satul Reșca al comunei Dobrosloveni, este campioana Europei la box și deținătoarea Cupei Națiunilor la box (Serbia), fiind desemnată este cea mai bună sportivă a județului Olt în 2023. Ea va participa luna viitoare, pentru calificarea la Jocurile Olimpice, la competiția din Italia.

O fată dintr-un sat oltean, campiona Europei la box, luptă în Italia pentru calificarea la Jocurile Olimpice | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list