Primarul Doldurea și deputatul Chesnoiu, verificări la lucrările de reabilitare stradală în Caracal. Ce spune edilul despre asfaltări

Circulația în condiții moderne și sigure pe raza municipiului reprezintă una dintre prioritățile administrației Doldurea, în acest sens fiind efectuate numeroase lucrări, mai ales pe străzile unde s-a intervenit pentru reabilitarea ori extinderea rețelelor de apă și canalizare. Edilul a făcut o nouă verificare în teren, însoțit fiind de deputatul de Olt Adrian Chesnoiu.

Reabilitarea și extinderea rețelei de apă și canal continuă în Caracal, în paralel cu refacerea străzilor. Într-una din vizitele obișnuite pe teren cu Adrian Chesnoiu, deputat PSD Olt, primarul Municipiului Caracal, Ion Doldurea a vorbit despre stadiul proiectelor și provocările generate de respectarea unor etape tehnice care îngreunează readucerea unor drumuri la standardele dorite într-un interval de timp scurt.

,, S-a lucrat intens în zona Bold, o zonă în care vom închide lucrările în curând. În paralel, au început lucrări de asfaltare pe străzi cu carosabil deteriorat sau care sunt pietruite.,, a declară primarul Ion Doldurea.

Mai multe detalii și noutăți despre lucrările de reabilitare a străzilor din Caracal, oferite de edil:



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list