VIDEO/ Cel mai mare concurs european de skateboarding, la Slatina. Baza Dobrescu, inaugurată în mai-iunie pe terenul fostului strand Progresul

Primăria Slatina se află în plin proces de transformare a ruinei fostului ștrand din cartierul Progresul într-un spațiu de agrement modern. Reabilitarea fostei baze sportive Dumitru Dobrescu va aduce în municipiu un SkatePark, amfiteatru în aer liber și zone de joacă, de citit, fitness și altele. Primarul Emil Moț anunță inaugurarea cu fast în această vară și organizarea celui mai mare concurs de skateboarding din Europa pe pista de 3600mp.

Baza de Agrement Dumitru Dobrescu din Slatina, cunoscută drept Ștrandul din Progresul, se află în plin proces de reabilitare, primăria estimând inaugurarea în mai-iunie. Valoarea proiectului prin care pe vechiul ștrand va fi construită o zonă de agrement modernă, se ridică la peste 24 de milioane de lei.

„Proiectul meu de suflet este Baza sportivă «Dumitru Dobrescu». Vara asta ștrandul din Progresul o să fie gata. O să avem cea mai frumoasă pistă de skate la nivel european. S-a făcut conform cerințelor europene pentru cei care pratică acest sport. Sunt foarte mulți are practică acest sport. Și noi, dacă facem o bază sportivă de la zero, de ce să nu le oferim acestor oameni partea lor e a se simți bine, e a face antrenamente. Eu vreau ca în momentul în care facem deschiderea acestui parc, să avem cel mai mare concurs european", a anunțat primarul Emil Moț.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proiectul noului loc de agrement presupune construirea pe locul fostului ștand a unui skatepark, urmând a mai fi realizate: alei, spațiu verde, parcări, amfiteatru în aer liber, spații de joacă pentru copii, spațiu pentru joc de șah, fântână arteziană, spațiu pentru citit în aer liber, spațiu pentru fitness, construire grup sanitar, construire chioșc tip ciupercă. Fosta bază sportive se întindea pe o suprafață  de 17386 mp.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list