Teodosescu NU mai este șef la ISCIR. PNL Olt nu-i mai susține nici soția la ISC

Fostul primar liberal al orașului Balș timp de trei mandate, Mădălin Teodosescu nu mai este susținut de PNL Olt pentru o funcție de conducere. Cea primită cu dedicație în octombrie 2021, în urma înființării Inspecției Teritoriale Craiova (Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt) a Inspecției de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat a expirat pe 13 februarie.

Angajat, cu ceva întârziere de la pierderea alegerilor locale pentru un nou mandat de primar al orașului Balș, pe postul de inspector șef ISCIR la Inspecția Teritorială Craiova, până atunci nefuncțională, Mădălin Teodosescu a intrat în valul schimbărilor liberale, nefiind agreat de noua conducere a PNL Olt. Din data de 14 februarie 2024, inginerul Teodosescu este fostul președinte al Asociației Orașelor din România, fost primar al orașului Balș și fost șef ISCIR Craiova, instituție responsabilă cu asigurarea măsurilor de funcționare în condiții de siguranță a instalațiilor sub presiune, instalațiilor de ridicat și a aparatelor consumatoare de combustibil. El a rămas angajat al instituției, pe un post de inspector. Potrivit unor surse, și soția sa – Geanina Teodosescu va fi schimbată de la conducerea Inspectoratului de Stat în Construcții Olt.

Noul șef al instituției este Liviu Răzvan Preda, propulsat de pe postul de șef Birou administrativ.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list