CAO: Cetățenii județului Olt NU plătesc apa pluvială! Prefectul MINTE și dezinformează

Pentru că minte cu nerușinare cetățenii despre serviciile de apă și canalizare în speranța că va câștiga capital electoral, Compania de Apă Olt îi răspunde public prefectului Mario de Mezzo informându-l că din anul 2017 nu mai facturează apa pluvială cetățenilor din aria sa de operare.

În calitatea sa oficială de prefect, tik-tok-erul Mario de Mezzo continuă circul și scandalul pe care mizează că îi vor aduce capital electoral. El a lansat din nou informații false în spațiul public și pe rețelele de socializare, mințind și dezinformând cetățenii din municipiul Slatina, dar și pe toții beneficiarii serviciilor de apă și canalizare furnizate de Compania de Apă Olt. Operatorul a reacționat public, reamintind că apa pluvială nu se mai plătește de ani buni de către consumatorii persoane fizice.

,,Având în vedere ultimele informații false, lansate în spațiul public și pe rețelele de socializare de către competitorul electoral PNL, prefectul de Olt, Mario de Mezzo, Compania de Apă Olt face următoarele precizări:

-Începând din anul 2017, cetățenii din municipiul Slatina și din orașele și comunele din aria de operare nu plătesc apa meteorică preluată în sistemul public de canalizare ( apa pluvială), conform Hotărârii A.D.I. Oltul nr.28/30.03.2017, județul Olt fiind printre puținele din țară unde s-a luat această hotărâre;

-Agenților comerciali și instituțiilor publice din unitățile administrativ teritoriale din aria de operare li se facturează apa meteorică preluată în sistemul public de canalizare, în conformitate cu prevederile din Legea 241/2006 -Legea serviciului de alimentare cu apa şi de canalizare, cu Ordinul 88/2007 al președintelui A.N.R.S.C.,  a standardului SR 1846-1/2006 şi a Regulamentului serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, al localităților din  aria de delegare a S.C. Compania de Apă Olt S.A, aprobat prin Hot. Nr. 30/31.10.2017 a Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Servicii de Alimentare cu Apă şi de Canalizare „OLTUL",, transmite CAO.

Cum aceasta nu este prima dată când reprezentantului Guvernului României în județul Olt minte în legătură cu activitatea Companiei de Apă Olt, operatorul îi solicită public, din nou, să renunțe la atacurile de competitor electoral PNL, la dezinformări și minciuni care nu servesc interesului cetățenilor din municipiul Slatina, ci numai scopului său de a se promova și câștiga capital de imagine.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list