Liderii PNL Olt, izolați pe scena politică județeană… Liderii organizațiilor pe care și le-ar dori aliate îi critică dur

Lideri politici importanți de pe scena locală au criticat dur modul în care vedetele liberalilor din Olt încearcă să adune votul cetățenilor. Ei au luat atitudine, în ultima perioadă, față de modul în care președintele PNL Olt, Gigel Știrbu și candidatul neoficial la fotoliul de primar al Slatinei, Dorel de la Prefectură, practică atacul la persoană și aruncă cu noroi în adversarii politici și în membrii familiilor acestora.

Liberalii au furat startul campaniei electorale și, în lipsa unor proiecte cu care să vină în fața electoratului, au ales atacul mizerabil la adresa adversarilor politici, denigrarea acestora și înscenări penibile. Primul care a luat atitudine din partea PSD a fost vicepreședintele organizației din Caracal, deputatul Adrian Chesnoiu.

Disperarea liberalilor aflați în picaj electoral a decis să atace și ziariștii care nu le cântă în strună, fără să conștientizeze că jurnaliștii, indiferent cum îi cataloghează, nu pot câștia războiul cu ei. O spune președintele USR Olt, organizație cu care liderul liberalilor din județ și-ar dori o alianță.

Cea mai mizerabilă campanie o face Dorel de la Prefectură, liberalul importat de la Sectorul 5 de Gigel Știrbu pentru a candida la Primăria Slatina. Liderul organizației județene a partidului Forța Dreptei l-a caracterizat foarte bine.

Interesant este că, după aproape o jumătate de an în care s-a tot măscărit și a aruncat cu mizerii în tot ce se putea de la adversari politici la ziariști, Dorel de la Prefectură nu reușește să urce în sondaje peste scorul organizației care este la cel mai mic nivel înregistrat vreodată. Se pare că, noii lideri ai PNL Olt nu au aflat că valoarea unui politician este dată de procentul celor care-l susțin.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list