Iona Ciugulea SCAPĂ de dosarul de luare de mită, NU însă și de plata sumei de 300.000 lei

Trimis în judecată de DNA sub acuzația de luare de mită, Ioan Ciugulea, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, scapă de dosar.  Tribunalului Olt a decis astăzi încetarea procesului penal. Politicianul nu scapă și de plata sumei stabilite drept prejudiciu, având instituit sechestru pe bunurile actuale și viitoare până la recuperarea sumei de cca 300.000 lei actualizată cu arata inflației.

În perioada septembrie 2012 – martie 2013, Ioan Ciugulea ar fi primit suma de 309.002 lei  mită pe timpul mandatului de vicepreședinte al CJ Olt, a arătat DNA, procesul fiind judecat la tribunalul Olt. DETALII dosar:

Ioan Ciugulea, președinte ALDE Olt, trimis în judecată pentru LUARE de MITĂ pe timpul când a fost vicepreședintele CJ Olt | Realitatea Oltului

Astăzi, magistrații olteni au hotărât încetarea procesului penal, Ciugulea trebuind totuși să plătească suma primită de o firmă pentru a dispune plata la timp a contractelor încheiate de aceasta cu autoritatea publică. Hotărârea nu este definitivă.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list