La volan prin Corabia fără permis, dar și mort de beat

Șase șoferi băuți au depistat în zilele de weekend polițiștii olteni pe drumurile județului. Cea mai ridicată alcoolemie a fost indicată de etilotest în cazul unui corăbian care nu avea nici permis de conducere.

Sute de șoferi, amendați în weekend pe drumurile Oltului. 86 de vitezomani vor circula la viteza… pasului | Realitatea Oltului

Punând în pericol viața participanților la trafic, un corăbian de 33 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat mort de beat la volan, dar și fără permis de conducere. Oamenii legii l-au identificat în trafic ieri, 25 februarie, în jurul orei 17:00, pe strada Sucidava, din orașul Corabia.

,,În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. De asemenea, întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.,, arată IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list