Competiții sportive între pompieri, jandarmi și polițiști în Olt de Ziua Protecției Civile

Activitățile desfășurate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt și Asociația Sportivă Pompierul Olt cu ocazia Zilei Protecției Civile din România au debutat ieri, 22 februarie. Competiția la minifotbal a fost câștigată de pompierii Detașamentului Slatina, iar cea de tenis de masă de un pompier al Stației Stoenești.

Turneul de minifotbal organizat ieri în Sala de sport din comuna Valea Mare, prima competiție sportive dedicate Zilei Protecției Civile din România s-a desfășurat între echipe de la ISU Olt, Detașamentul Slatina, Detașamentul Caracal, Stația Scornicești și Stația Stoenești.

Clasamentul final a fost următorul:

1.Detașament Slatina

2.Detașament Caracal

  1. Inspectorat

Premiile fairplay:

Stația Stoenești

Stația Scornicești

Astăzi, activitățile sportive au continuat cu întrecerea la tenis de masa, de data aceasta competitor fiind reprezentanții ISU Olt, IJJ Olt, IPJ Olt și Bazei 99 Deveselu. Competiția s-a desfășurat în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina.

Ediția din acest a fost câștigată de Marin Florin-Cosmin, din cadrul ISU Olt – Stația Stoenești, iar podiumul a fost completat de Marica Nicușor, din cadrul IJJ Olt și Răducanu Narcis-Iulian, din cadrul ISU Olt – Inspecția de Prevenire.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list