Astăzi se anunță rezultatele la simularea Evaluării Naționale. Elevii din Olt le vor afla luni

Notele elevilor de clasa a VIII-a care au susținut simularea națională a Evaluării Naționale pe 5 și 6 februarie vor fi comunicate astăzi, 23 februarie, după cum prevede calendarul simulării. Elevii din județul Olt și din alte 24 de județe și București sunt în ultima zi a vacanței mobile (de schi), așa că vor afla rezultatele luni, 26 februarie.

Corectate în premieră digitalizat, după ce tot procesul de notare este finalizat la nivel național, lucrările elevilor de clasa a VIII-a de la simularea Evaluării Naționale vor fi discutate astăzi la clase, când profesorii vor anunța rezultatele. Notele nu apar pe o platformă online, cum este în cazul examenelor naționale. Pentru elevii din 25 de județe și București, printre care și cei din județul Olt, care sunt în vacanța mobilă, rezultatele vor fi anunțate și analizate luni la clasă, pe 26 februarie.

În județul Olt, s-au înscris pentru a susține simularea examenului de final de gimnaziu în cele 42 de centre de examen din județ, 3236 de candidați. La prima probă, cea scrisă la limba și literatura română, au lipsit 342 de elevi, iar la proba de matematică au lipsit 353 de candidați.

Simularea pentru Bacalureat 2024 are loc în perioada 4-7 martie.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list