Oferte de muncă pentru căpșunari în Spania și Belgia

Oltenii care caută să muncească în domeniul agricol la ferme din afara țării au astăzi două oferte de la angajatori străini venite prin intermediul rețelei Eures. Se caută 54 de culegători de căpșuni în Spania și Belgia.

Un angajator spaniol caută în rândul muncitorilor în agricultură români 50 de viitori angajați. Activitatea presupune culesul de fructe roșii (în special căpșuni). Cei interesați trebuie să fie calificați și cu experiență de muncă în livezi, sere, pepiniere și grădini. Cunoașterea limbii spaniole constituie un avantaj. Salariul oferit este de 55,19 brut € /zi. Durata contractului este de aproximativ 150 de zile (va depinde de durata sezonului), urmând să înceapă în luna martie. Termenul limita pentru aplicare este 14 martie.

Un alt angajator strain caută pentru Belgia 4 muncitori necalificați în agricultură pentru recoltat căpșuni în câmp sau într-o seră. În seră culesul are loc de cele mai multe ori la o înălțime de 1,7 metri. Cunoașterea limbii engleze constituie un avantaj. Salariul oferit este de minim 9,69 euro brut/ oră, iar angajatorul oferă cazare cu chirie  de aproximativ 100 – 150 de euro pe lună. Locul de muncă este sezonier cu norma întreagă- 100 de zile (aprilie- iulie în aer liber si aprilie-octombrie în sere). Termenul limită pentru aplicare este data de 30 aprilie.

Cei interesați de oferta din Spania trebuie să trimită CV-ul la adresele de e-mail: campoempleo32@gmail.com și la carmen.avram.sv@anofm.gov.ro, iar pentru oferta din Belgia menționând în titlul email-ului „seasonal work strawberries" la următoarele adrese de email: mariadirx@hotmail.com și alina.ciorchelia.bc@anofm.gov.ro. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Oltenii care doresc informații suplimentare și ajutor în a aplica la job pot apela la consilierul Eures al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list