Fost director la un liceu din Olt și consilier local, acuzat că ar fi agresat sexual o minoră pe care o medita la matematică

Profesorul pensionar George Nețu, fost consilier local şi directorul unui liceu din Olt, este cercetat sub control judiciar, fiind acuzat că ar fi agresat sexual o minoră pe care o medita la matematică în locuința sa din București. Acesta a fost săltat de mascați și reținut până vineri, când a fost lăsat liber de judecători fiind cerectat sub control judiciar.

Un bărbat de 68 de ani a fost reţinut joia trecută după ce acesta ar fi agresat sexual o fată de 14 ani cu care făcea meditaţii. Bărbatul a fost timp de 45 de ani profesor de matematică, director la Liceul Tudor Vladimirescu din Drăgăneşti Olt, precum și fost consilier local. Ieşit la pensie, se mutase în Bucureşti, dar continua să dea lecţii în privat elevilor. În prezent, bărbatul este cercetat sub control judiciar, neavând alte antecedente penale. Procurorii au contestat decizia magistraţilor şi fac verificări pentru a vedea dacă dascălul a făcut şi alte victime.

„La data de 15 februarie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal de agresiune sexuală săvârşită asupra unui minor", a informat Poliția Capitalei.

Perchezițiile au fost efectuate după ce un bărbat a anunțat poliția susținând că  fiica lui minoră, în vârstă de 14 ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de agresiune sexuală, bănuit de comiterea faptei fiind meditatorul ei. „Cazul a fost preluat de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 4, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate s-a stabilit că, la data de 31 ianuarie, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4 unde desfăşura o şedinţă de pregătire la o materie împreună cu minora, bărbatul în vârstă de 68 de ani, prin constrângere morală – constând în aceea că i-ar fi creat victimei o stare de temere raportată la calitatea pe care o avea, ar fi agresat-o sexual pe aceasta", au mai arătat polițiștii.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list