CSM Slatina merge mai departe în Cupa României

Handbalistele slătinene s-au calificat în sferturile Cupei României. Echipa antrenată de Attila Horvath a învins, pe teren propriu, Dacia Mioveni cu scorul de 25 la 23. Meciul a fost unul aprig disputat, cele două echipe aflându-se de mai multe ori la egalitate. Sferturile Cupei României, în care echipa noastră va întâlni o echipă din Liga Florilor, se vor disputa pe 13 martie.

Echipa de handbal feminin CSM Slatina s-a calificat în sferturile Cupei României, după ce a învins, cu scorul 25-23, Dacia Mioveni-grupare ce evoluează în primul eșalon handbalistic românesc. Partida a fost una aprig disputată, cele două echipe mergând cap la cap, în majoritatea timpului regulamentar. Victoria handbalistelor slătinene este cu atât mai important cu cât mai multe jucătoare titular nu au putut fi trimise pe teren datorită unor accidentări. CSM Slatina este singura participantă în Divizia A care merge mai departe în Cupa României. La finalul meciului, antrenorul echipei slătinene s-a declarat mulțumit de evoluția elevelor sale.

CSM Slatina va reintra în focul meciurilor oficiale pe 10 februarie când va susține un meci dificil în deplasare cu principal contracandidată la promovare. La doar trei zile mai târziu, jucătoarele antrenate de Attila Horvath va disputa meciul din sferturile Cupei României, cu o echipă din Ligă.

Obiectivul echipei slătinene pentru acest an competițional îl reprezintă promovarea în Liga Florilor. Până acum, în Divizia A, echipa antrenată de Attila Horvath au câștigat toate meciurile ocupând locul întâi în clasament cu maximum de puncte.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list