VIDEO/ Spargere la un magazin din Stoenești. Mascații i-au „vizitat” pe hoți, doi fiind reținuți, altul dat în urmărire

Hoții au dat luna trecută o spargere la o societate comercială din comuna Stoenești. Autorii identificați au primit ,,vizita,, mascaților ieri, doi dintre ei ajungând în Arestul IPJ Olt, iar cel de-al treilea fiind căutat de oamenii legii.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut ieri doi bărbați cercetați pentru furt calificat. Aceștia au dat o spargere, împreună cu un alt complice căutat de polițiști, în comuna Stoenești, luna trecută.

,,În fapt, la data de 5 ianuarie 2024, în jurul orei 08:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale din comuna Stoenești. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 4/5 ianuarie 2024, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei societați comerciale, din comuna Stoenești, iar din interior ar fi sustras bunuri în valoare de 7.000 de lei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările în vederea identificării persoanelor și dispunerii măsurilor legale. În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 41 și 48 de ani, din județul Vâlcea, bănuiți de comiterea faptei.,, arată IPJ Olt.

Ieri, polițiștii au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele celor 3 bărbați bănuiți de comiterea faptei. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Dăneasa, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Opreațiuni Speciale Olt. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri care privesc posibila activitate infracțională.

Pe numele a doi bărbați a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Cel de-al treilea bărbat se sustrage cercetărilor, iar polițiștii desfășoară activități specifice pentru depistarea acestuia.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list