Dascăl din Olt, desemnat Profesorul Anului din mediul rural 2024

Județul Olt se poate mândri și anul acesta cu un dascăl desemnat Profesorul Anului din mediul rural. În cadrul celei de-a treia ediții a Galei „Profesorul Anului din mediul rural 2024", prin care a fost celebrată munca extraordinară a profesorilor de la sate, care deseori rămâne nevăzută, printre laureați s-a numărat și o profesoară ce predă elevilor din comuna Scărișoara. O mândrie este de prezența printre finaliști a unei alte profesoare din Olt, de la Școala Comani.

Județul Olt a avut anul acesta doi finaliști în cadrul premiilor Profesorul Anului din mediul rural 2024: Mihaela Nistor- Școala Gimnazială Comani din cadrul Liceului Tehnologic Drăgănești-Olt, la Categoria: Dezvoltarea abilităților socio-emoționale și Lăcrămioara Cule – profesor Școala Gimnazială Scărișoara, Categoria: Implicare în comunitate. Jurizarea s-a făcut dintre 518 nominalizări de cadre didactice.

Doi finaliști ai premiilor Profesorul Anului în mediul rural predau în școli din Olt | Realitatea Oltului

Aseară s-a desfășurat Gala, iar învățământul oltean se poate mândri cu unul dintre premii.

,,Provocările în educația din mediul rural sunt atât de complexe încât ar fi nevoie de o echipă întreagă de specialiști pentru a analiza contextele socio-economice și a găsi soluții pentru toate nevoile specifice ale acestui tip de comunitate. Ne-am bucurat să găsim foarte mulți profesori care fac singuri această muncă, mergând dincolo de sala de clasă. Aceștia sunt profesorii care au o relație apropiată cu toate familiile elevilor, îi vizitează acasă și stau de vorbă cu părinții. Fără să judece, fără să pună etichete, cu multă empatie și înțelegere, acești profesori au deschiderea de a-și ajuta comunitatea dincolo de orele din clasă.

Profesorul Anului din mediul rural la categoria „Implicare în comunitate" este doamna profesoară Lăcrămioara Cule de la Școala Gimnazială Scărișoara, județul Olt. Felicitări tuturor profesorilor finaliști pentru munca extraordinară pe care o faceți și pentru efortul de a-i aduce împreună pe toți actorii relevanți din ecosistemul copiilor!ˮ, a anunțat organizatorul galei, Teach for Romania.

GALA poate fi urmărită AICI!

Profesoara de la Scărișoara a urcat pe scenă și a mulțumit întregii echipe a școlii gimnaziale, căreia i-a dedicat acest premiu ca fiind rezultatul muncii împreună.

Reamintim că și anul trecut județul Olt s-a putut mândri cu un dascăl desemnat profesorul Anului din mediul rural:

O învățătoare din Drăgănești-Olt, desemnată ,,Profesorul Anului din mediul rural 2023". Află despre cine este vorba | Realitatea Oltului



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list