VIDEO/ A pus FOC Primăriei Pleșoiu că nu i-a dat ajutor social

Un bărbat din Pleșoiu a recurs la un gest extrem, nemulțumit că administrația locală nu i-a acordat ajutor social: a pus foc primăriei. Flăcările au distrus ușa instituției, iar piromanul a ajuns în arest.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut ieri un bărbat cercetat pentru distrugere.
,,În fapt, la data de 12 februarie 2024, în jurul orei 18:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi incendiat ușa unei instituții publice din comuna Pleșoiu. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Pleșoiu, pe fondul unor nemulțumiri, ar fi incendiat ușa de acces a unei instituții publice din aceeași localitate. În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.,, arată IPJ Olt.
Pe numele bărbatului a fost emisă ieri o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list