Șofer prins băut la Verguleasa, altul fără permis la Vulturești

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale ieri după ce au fost depistați de către polițiștii olteni încălcând legislația rutieră, unul la Verguleasa, altul la Vulturești.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa au depistat ieri, 28 februarie, pe Drumul Național 67B, în comuna Vulturești, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitate, fără permis.

,,În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.,, arată IPJ Olt.

Aseară, un alt șofer a căzut în ,,plasa,, acelorași oameni ai legii, dându-l de gol mirosul de alcool. Tânărul în vârstă de 31 de ani, din Verguleasa, conducea băut bine pe Drumul Județean 703D, pe raza localității.

,,Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestuia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.,, declară Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list