Tinerii din Scornicești, îndemnați să iubească românește: premii în bani pentru cele mai frumoase scrisori de dragoste

Pentru a promova sărbătoarea românească tradițională a iubirii, tinerii social-democrați din Scornicești au dat astăzi startul unui concurs în cadrul căruia cele mai frumoase scrisori de dragoste vor fi premiate.

De Dragobete, tinerii din orașul Scornicești își vor putea permite să le pregătească o surpriză iubitelor, având șansa de a câștiga un premiu în bani dacă le declară dragoste public, prin intermediul unei missive. Concursul este organizat de tinerii social- democrați, regulamentul fiind anunțat pe pagina de socializare.

,,Echipa TSD cu ajutorul PSD Scornicești premiază cele mai frumoase scrisori de dragoste! Ce trebuie să faci pentru a participa? Trimite un e-mail la dragobete.tsdscornicesti@yahoo.com cu: Scrisoarea ta de dragoste pentru persoana iubită; Numărul de telefon; Dovada că ai dat like și distribuit această postare. Premiile vor fi înmânate sâmbătă, 24 februarie, ora 18 în incinta restaurantului Trattoria del Gusto Scorniceștiˮ, anunță organizatorii.

Vor fi premiate zece scrisori de dragoste, astfel: premiul I- 500 lei, premiul II- 350 lei, premiul III- 250 lei, premiile 4-10: 100 lei.

Dragobetele ori Ziua românească a iubirii, cunoscută în popor drept Cap de Primăvară, este sărbătorit annual pe dată fixă: 24 februarie.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list