Actori ai teatrului condus de Vasile Muraru, pe scena slătineană. Primăria subvenționează prețul biletelor

Unul dintre cele mai cunoscute şi jucate spectacole de comedie din toate timpurile ajunge la Slatina săptămâna viitoare, pus în scenă de Teatrul de Revistă "Constantin Tănase". Biletele se vând la preț redus, fiind subvenționate de către Primăria municipiului Slatina.

Teatrul de Revistă condus de Vasile Muraru aduce la Slatina piesa „GÂLCEVILE DIN CHIOGGIA", un spectacol de comedie care face parte din seria de proiecte de susţinere a Sectorului Cultural Independent, în general şi a artiştilor independenţi.

,,Miercuri, 7 februarie 2024, ora 19,00, Primăria municipiului Slatina și Asociația Culturală Center Inter Art vă invită la spectacolul în premieră cu piesa „GÂLCEVILE DIN CHIOGGIA", o comedie de Carlo Goldoni, în regia lui Daniel Nițoi și interpretarea actorilor Eugen Cristea, Tudorel Filimon, Vasile Filipescu, Justinian Radu, Jean Lemne, Denis Florian, Tudor Bojin, Claudia Negroiu, Cristina Deleanu, Mariangela Coldea, Ruxandra Nelepcu, Anne-Marie Zaharia, Isabela Chitoșca, Luiza Cobori,, este invitația lansată de Centrul Cultural ",Eugen Ionescu", Slatina.

Biletele pot fi procurate de la casieria Centrului Cultural zilnic, de luni până vineri, între orele 13,00-18,00. Prețul unui bilet este de 21 lei, preț subvenționat de către Primăria municipiului Slatina.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list