S-a stins din viață un fost deputat de Olt. Tărănistul Valentin Argeșanu a fost înmormântat astăzi

Familia și apropiații l-au condus astăzi pe ultimul drum pe Valentin Argeșanu, fost președinte al PNȚCD Olt și fost parlamentar de Olt. Avea 74 de ani.

Valentin Argeșanu (n. 24 aprilie 1950, Verguleasa, Olt), deputat oltean  în legislatura 1992-1996 și în legislatura 1996-2000, ales în județul Olt pe listele partidului PNȚCD/PER, s-a stins din viață. Fostul politician a fost înmormântat astăzi la Cimitirul Strehareți din Slatina, unde locuia. 

Decesul a fost anunțat pe 30 ianuarie pe pagina de socializare a acestuia de către familie.

,,CU ADÂNCĂ DURERE ÎN SUFLET, FAMILIA ANUNȚĂ TRECEREA ÎN NEFIINȚĂ A FOSTULUI DEPUTAT, VALENTIN ARGEȘANU. TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT VA FI DEPUS LA CATEDRALA DE LÂNGĂ CASA TINERETULUI DIN SLATINA. ÎNMORMÂNTAREA VA AVEA LOC ÎN DATA DE 01.02.2024, ORA 13:00LA CIMITIRUL STREHAREȚI SLATINA. DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE SI LUMINĂ!,, a transmis familia.

Valentin Argeșanu a intrat în Partidului Național Țărănist Creștin Democrat în anul 1990, devenind apoi președinte al Organizaţiei PNTCD Olt și preşedintele Convenţiei Democratice. Și-a încheiat cariera politică prin cele două mandate de deputat de Olt (1992- 2000).

Domnul să-l odihnească!



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list