Micii tenismeni servesc la Cupa României. Șapte slătineni printre favoriții competiției

Prima competiție oficială din 2024 destinată copiilor jucători de tenis de masă are loc zilele acestea la Odorheiu Secuiesc. Județul Olt participă la Cupa României U11 și U13 cu jucători de la Clubul Sportiv Municipal Slatina, Clubul Sportiv Școlar Slatina și Liceul cu Program Sportiv Slatina, având cel puțin șapte șanse la medalii.

Începând de astăzi până duminică, în orașul din Harghita se desfășoară Cupa României la tenis de masă pentru categoriile U11 și U13. Printre jucători se numără și tenismeni din Slatina de la CSM, CSS și LPS, cotați cu șanse la medalii. Potrivit FRTM, la Fete U11, din cele 8 favorite, cinci sunt din Slatina: IGNAT GABRIELA-CSM Slatina, TOMA BIANCA –CSM Slatina, PAȘTINĂ IZABELA-LPS Slatina, CEAUȘESCU REBEKA-LPS Slatina și LUȚĂ CARINA –CSS Slatina  La U13 îi avem printre favoriți pe TOLOȘ IANIS-CSM Slatina și JOIȚA PATRICIA- CSM Slatina.

Competiția de la Odorheiu Secuiesc a început în această dimineață, cu întrecerea rezervată categoriei U11, care se va încheia sâmbătă. Meciurile categoriei U13 vor începe mâine. Competiția se va încheia duminică după-amiază, cu festivitatea de premiere.

Competiția este transmisă LIVE pe pagina de socializare a FRTM:

https://fb.watch/pYnL22-J74/



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list