Probleme cu apa mâine în Slătioara și Piatra-Olt. Se lucrează la construcția Stației de Tratare Apă Salcia

Locuitorii comunei Slătioara și ai orașului Piatra-Olt racordați la rețeaua publică de alimentare cu apă vor avea mâine probleme cu apa. CAO anunță fluctuații de presiune, întreruperi temporare și modificarea turbidității.

Din cauza lucrărilor de construcție a Stației de Tratare Apă Salcia, investiție realizată de Compania de Apă Olt în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă
„Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020", Stația de Pompare Salcia nu va funcționa mâine, 8 februarie, în intervalul orar 8.00- 12.00.
,,În orașul Piatra- Olt și în satele Salcia și Slătioara vor fi fluctuații de presiune, întreruperi temporare ale alimentării cu apă și modificări ale turbidității apei. Facem apel la cetățenii din zonele menționate să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic.,, anunță CAO.
CAO investește aproximativ 52 milioane de lei, fonduri europene, pentru îmbunătățirea calității apei prin reabilitarea și modernizarea Stațiilor de Tratare Apă „Nicolae Bălcescu" și „Salcia". Lucrările vizează extindere, reabilitate și dotare cu echipamente performante pentru tratarea și monitorizarea calității apei potabile. Investiția în cele două stații de tratare a apei va rezolva cea mai mare problemă legată de calitatea apei – turbiditatea.  Apă extrasă va trece printr-un întreg proces de potabilizare, în stațiile de tratare, adevărate uzine care vor aduce la robinetele consumatorilor apă mult mai bună.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list