Prima serie de bilete la băi alocate Oltului. Deja Casa de Pensii are 800 de cereri pentru tratament în acest an

Casa Județeană de Pensii Olt a început distribuirea biletelor de tratament din prima serie din anul 2024. Deja până acum instituția a primit 800 de cereri de la oltenii care doresc să meargă la băi în cursul anului.

Primele bilete de tratament la băi din acesta an au fost distribuite Oltului. Casa Județeană de Pensii Olt are alocate 41 de bilete la stațiunile: Amara, Bala, Covasna, Olănesti, Pucioasa, Buziaș cu data de prezentare în stațiune în perioada 19 – 20 februarie.

,,Biletele de tratament repartizate în această serie sunt în bazele de tratament din unitățile hoteliere ale Societății Comerciale de tratament balnear și recuperare a capacității de muncă – S.C. TBRCM S.A. Perioada de tratament este de 16 zile calendaristice. Aceste bilete se vor distribui prin solicitare directă persoanelor care se prezintă la sediul instituției noastre și care doresc să plece în perioada imediat următoare. Biletele de tratament se pot ridica până joi, 15.02.2024. Persoanele interesate vor prezenta cererea, actul de identitate în original, cuponul lunii ianuarie 2024 și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.,, declară Claudia Măldăreanu, purtătorul de cuvânt al CJP Olt.
Pentru acest an au fost înregistrate până în prezent aproximativ 800 cereri de acordare a biletelor de tratament.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list