Polițiștii și Garda Forestieră au descins la o societate de material lemnos din Corabia. S-a lăsat cu amendă și confiscare

Depistată cu material lemnos mai mult decât trecea în acte, o societate cu punct de lucru în Corabia a fost amendată de oamenii legii, iar lemnul confiscat.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică și ai Poliției orașului Corabia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea, au finalizat Ieri, 8 februarie, activitățile de control pe linie de verificare a respectării normelor legale privind depozitarea și comercializarea materialului lemnos, la punctul de lucru din orașul Corabia al unei societăți comerciale din județul Argeș.
,,Polițiștii au constatat faptul că la societatea comercială existau diferențe de  material lemnos între stocurile scriptice, înregistrate în aplicația SUMAL și stocurile faptice, inventariate la data efectuării controlului. Societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar, ca măsuri complementare, au fost dispuse confiscarea valorică a 4,4 metri cubi de material lemnos, în valoare totală de aproximativ 1.166 de lei și confiscarea fizică a cantității de 4,1 metri cubi de material lemnos.,, arată IPJ Olt.
Întreaga cantitatea de material lemnos ce a fost confiscată fizic a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Corabia.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list