Dorel de la Prefectură, mizeria de candidat propus de PNL pentru Primăria Slatina

Incident fără precedent, astăzi, la conferința PNL Olt. Individul care vrea să candideze la Primăria Slatina nu se limitează la atacurile suburbane la adresa adversarilor politici, ci a trecut la atacarea ziariștilor care au nesimțirea să-i demaște prostiile lansate în spațiul public.

Întrebat dacă a sesizat autoritățile care să-i verifice averea primarului Moț în loc să o evalueze el după ureche și cum explică el că socrul acestuia putea să planteze pe proprietate deținută la Slătioara 1000 de pomi (așa cum susține) că pe 3000 de mp eu am reușit să plantez 125, si de ce vorbește că a folosit socrul acestuia angajat, până una alta, la o firmă, mașina de serviciu când s-a repezit acasă pentru că a fost sesizat că există cineva care-i dă târcoale casei,( vezi video) în timp ce el se afla la proprietate familiei Moț ( nu mai contează că este pe numele lui sau al socrului, primarul a confirmat că este a familiei sale), în timpul programului ( ora 14, 40) cu mașina Prefecturii, ( oare este vreo instituție a statului care se autosesizează?! Este interzis?), Dorel de la Prefectură, cel care și-a filmat partenera despuiată (imaginile devenind virale pe net), a trecut la atac la adresa subsemnatei.

Invocând un articol scris anul trecut în octombrie (foto sus) în care vorbeam despre cât de responsabil este el atunci când își ținea copilul mic în dinți m-a întrebat cât de responsabilă sunt eu pentru ce a făcut fata mea la vârsta de 13 ani când și-a bătut o prietenă.

Foarte responsabilă, mă nemernicule! Mi-am dus copilul la psiholog și am plătit despăgubiri, așa cum este normal chiar dacă, incidentul a fost generat de victimă. Am recunoscut că nu a fost un comportament normal. Am muncit un an de zile pentru prostia unui copil de 13 ani care așa a crezut să poate să-și pună la punct fosta prietenă care a tot jignit-o după cum a reieșit din discuțiile dintre ele de pe WhatApp. Și, ca să fie treaba treabă, individul m-a și filmat. Sper să pună pe net filmarea ca să vedeți calitatea umană. Îl avertizez că postarea imaginilor cu bătaia înseamnă denigrarea fetei și, mai grav, instigarea la violență și se va alege cu plângere penală, iar despăgubirile pe care i le voi cere vor fi mult mai mari decât cele plătite pentru prostia copilei.

Acesta este individul care vrea să ne conducă. Când nu se poate lupta pe idei și principii cu cineva începe și lovește în familie, dezgroapă morții… și aruncă cu invective.

Și, încă ceva, o spun deschis și scriu pentru a rămâne la dispoziția tuturor, voi continua să scriu despre toate mojiciile acestui individ care nu merită nici să-mi ducă gunoiul. Nu a reușit să-mi închidă gura prin amenințările directe sau voalate, nu o va putea face nici cu atacuri la familie.

Un bărbat care-și filmează soția, amanta, partenera dezbrăcată și păstrează imaginile și apoi, din neatenție, prostie sau nebunie ajung pe net este de cea mai joasă speță. În mod normal nu l-aș băga în seamă dar, sunt nevoită să o fac pentru că acest nemernic deține o funcție publică ( numită nu aleasă) și încearcă prin tot felul de mizerii să rămână agățat într-o funcție publică să aibă cu ce mașină să meargă la întâlnirea cu gagicile (apropo, doamna profesoară nu ar fi trebuit să fiți la oră atunci când beați cafeaua cu Dorel mândru purtător de Fănel? Din cunoștințele mele , cam DA) să aibă timp plătit din bani publici să facă pe detectivul urmărindu-și adversarii sau dușmanii…)



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list