Târg săptămânal și Piață agroalimentară în comuna Șerbănești, la standarde europene

Venind în sprijinul comunității care se ocupă cu activități preponderent agrare, administrația Breoi va demara la Șerbănești un proiect mult-așteptat: amenajarea unui spațiu care să respecte normele sanitare unde gospodarii să poată valorifica ori achiziționa produse agro-alimentare, animale și păsări, dar și alte alimente și obiecte necesare în gospodărie.

Actualul târg săptămânal din comuna Șerbănești va fi transformat într-un spațiu adecvat, care să respecte cerințele europene, unde agricultorii locali să-și valorifice produsele. Totodată, pe spațiul de 10.314mp de pe strada Dumitru Popovici se va amenaja și o Piață agroalimentară. Proiectul a fost aprobat de către consilierii locali anul trecut, trecând de stadiul realizării documentațiilor necesare, investiția urmând a fi suportată de la bugetul local pe parcursul a trei ani de zile, suma estimată fiind de cca 2,7 milioane lei. Astăzi, edilul a anunțat ultimii pași înainte de demararea construcției.
,,Avem vești bune pentru locuitorii comunei noastre: documentația pentru TÂRGUL COMUNAL și PIAȚA AGROALIMENTARĂ este finalizată. Luni, în ședința de Consiliu Local supunem la votul consilierilor aprobarea sumelor pentru demararea proiectului. Acest proiect este prins în bugetul pe 2024!!! Dacă am să obțin votul… urmează licitația și demararea lucrărilor!,, anunță primarul Mugurel Breoi.


de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list