Rendez-vous artistic – expoziție de pictură la Galeria „Artis”

Începând de astăzi, galeria Artis a Muzeului Județean Olt găzduiește o nouă expoziție, una de grup, în care sunt prezentate lucrările a șase artiști pe care îi leagă anii de studenție.

Șase licențiați ai Facultății de Teologie Ortodoxă Craiova, specializarea Arte Vizuale, secția Pictură – Sculptură și-au reunit lucrările într-o expoziție prezentată începând de astăzi publicului oltean iubitor de artă. Este o întâlnire pe simeze a foștilor colegi de studenție: Avram Dănuți, Chirvăsuță (Răduț) Carla Lucia, Matei Maria Mihaela, Preda (Stăncioi) Adriana Maria, Radu (Porcișanu) Carmen Eleonora, Ruican Mădălina Constanța.

,,Un rendez-vous artistic este mereu de dorit, mai ales când aduce laolaltă viziuni și stiluri diferite, împletite frumos pentru a încălzi sufletele celor care ne trec pragul, pentru că, nu-i așa, arta este o călătorie care ne eliberează uneori de apăsarea realității,, este invitația lansată de Muzeul Județean Olt celor care doresc să treacă pragul Galeriei Artis până pe data de 15 februarie.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list