Prins ˮzburândˮ cu 242km/h pe Drumul Expres, zona Piatra-Olt. Acum va experimenta viteza maximă de… pieton

Pe șoseaua de mare viteză Craiova- Pitești, dată în trafic între Balș- Colonești, nu puține sunt cazurile în care se circulă chiar și cu dublul maximei de viteză admise. Un astfel de caz a fost depistat aseară în zona orașului Piatra-Olt.

Un craiovean a dat în radar aseară pe Drumul Expres 12 (DEx12), în afara orașului Piatra-Olt, cu viteza de 242 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h. Oamenii legii i-au ,,ușurat,, portofelul și l-au provocat să încerce și viteza maximă de pieton.

,,Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj. Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.300 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.,, arată IPJ Olt.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list