Primarul Tudor anunță noi investiții în acest an la Scornicești

Odată cu aprobarea bugetului local pentru acest an, Primăria Scornicești a schițat și proiectele pe care poate să continue să le implementeze, dar și demararea de noi investiții. Planurile administrației Tudor cuprind asfaltări, reabilitări clădiri, parc fotovoltaic, locuri de sport și agrement pentru tinerii urbei.

Primarul orașului Scornciești, Daniel Tudor, a anunțat care sunt planurile administrației locale pentru acest an. Au fost conturate mai multe proiecte noi menite să schimbe în bine viața locuitorilor.

,,Pe lângă proiectele aflate în implementare pe raza orașului Scornicești (asfaltarea drumurilor, extinderea rețelei de gaze naturale, reabilitarea blocurilor, reabilitarea școlilor, extinderea rețelei de apă și canalizare) în bugetul de anul acesta, am propus pentru anul în curs printre altele și următoarele investiții:
– betonarea/asfaltarea străzilor secundare din satele Bălțați și Bircii,
– asfaltare strada Giurgiului,
– asfaltarea străzii principale din satul Teiuș,
– asfaltare strada Tatulesti,
– construirea unui loc de agrement și reabilitarea toaletei publice în zona stadionului Viitorul,
– construirea unui nou bloc ANL,
– construirea unui teren multifuncțional de sport în satul Negreni,
– recondiționarea fațadei la blocul ANL din centrul orașului,
– reabilitare și modernizare sediu primărie,
– construirea unui parc fotovoltaic,
– betonare alei zona centru.
Pe lângă acestea, am propus și sume de bani, necesare întocmirii documentațiilor de avizare, pentru următoarele proiecte cu fonduri europene și guvernamentale nerambursabile, care vor urma.ˮ anunță edilul Daniel Tudor.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list