Nou concurs pentru admiterea în magistratură. Sunt posturi și în Olt

Peste 100 de posturi de judecător și procuror sunt scoase la un nou concurs de admitere în magistratură. Pe listă figurează și câteva în județul Olt.

Un nou concurs pentru admiterea în magistratură este organizat în perioada 9 februarie – 9 iulie pentru ocuparea posturilor vacante din sistemul judiciar. Concursul se va desfășura în București și vizează ocuparea a 75 de posturi de judecător – plus 30 de posturi pe lista suplimentară – și 42 de posturi de procuror – plus 11 posturi pe lista suplimentară.

Pe liste figurează și posturi în județul Olt. Astfel, printre posturile de judecători există un post la Judecătoria Caracal, iar pe lista pentru care se poate dispune suplimentarea unul la Judecătoria Slatina. De asemenea, printre posturile de procurori scoase la concurs există unul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, iar pe lista suplimentară unul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

Cererile de înscriere la concurs se depun în format online până la data de 21 februarie. Taxa de înscriere la concurs în cuantum de 1.500 lei.

Calendarul de desfășurare al concursului este următorul:

– 14 aprilie 2024 – test grilă de verificare a cunoștințelor juridice la materiile drept civil, drept procesual civil, drept penal și drept procesual penal;

– 11 mai 2024 – proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice la drept civil si drept procesual civil;

– 12 mai 2024 – proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice la drept penal si drept procesual penal;

– 18-26 mai 2024 – testarea psihologică;

– 22-30 iunie 2024 – susținerea interviului.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list