Hoții de carduri din Milcov au făcut cumpărături din magazine din Slatina, dar și pe Shein, Wish, Zalando și alte site-uri

Șase persoane din comuna Milcov au fost audiate ieri într-un dosar privind infracțiunile de furt, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic. Acestea s-ar fi folosit de carduri furate pentru a face cumpărături din Slatina ori de pe site-uri.

Poliţiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Olt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au efectuat ieri 3 percheziţii domiciliare pe raza comunei Milcov, judeţul Olt,  într-un dosar penal înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, la  persoane bănuite de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic și furt. Amănunte despre cum au folosit banii sunt făcute publice de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt: ,,În fapt, din cercetări a rezultat că la data de 16.10.2023, persoane necunoscute au sustras două carduri bancare, cu care ar fi efectuat tranzacţii financiare frauduloase, în valoare de 14.000 lei, la comercianţi de pe raza mun. Slatina, jud. Olt, precum şi on-line la comercianţi din afara ţării, respectiv Shein, Wish, Zalando, etc. În urma percheziţiilor efectuate au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri susceptibile a fi fost folosite la comiterea faptelor, precum şi bunuri ce ar fi provenit din comiterea faptelor,,.

Din cele șase persoane audiate, două au fost reținute: o femeie și un adolescent. Detalii:

Percheziții la Milcov la o grupare de hoți de carduri bancare. O femeie și un adolescent, băgați în Arestul IPJ Olt | Realitatea Oltului

 ,,Reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca în cursul zilei de 07.12.2023, să facă propunerile corespunzătoare procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt,, mai anunță procurorii.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list