Doi dintr-o lovitură la Sprâncenata, ambii fără permise

Doi tineri din aceeași localitate au fost prinși ieri conducând fără permise. Oamenii legii le-au întocmit dosare penale.

Controlul efectuat în trafic ieri, 1 februarie, de către polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Dăneasa pe Drumul Județean 546 s-a soldat cu depistarea a doi șoferi fără permise de conducere. În ,,plasa,, oamenilor legii au căzut un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Sprâncenata, ce circula prin comuna Dăneasa, dar și un un tânăr în vârstă de 25 de ani, din aceeași localitate, prins conducând mașina prin Sprâncenata.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, în primul caz oamenii legii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar cel de-al doilea șofer avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list