Armata recrutează soldați și gradați profesioniști. Sunt locuri în toate județele

Oltenii interesați de o carieră militară sunt așteptați de luni, 12 februarie, să se înscrie pentru posturile de soldați și gradați profesioniști. MApN anunță că repartiția o primește fiecare în funcție de preferințe și că sunt locuri în toate județele.

Săptămâna viitoare încep înscrierile pentru posturile de soldați și gradați profesioniști. Oltenii interesați pot afla informații privind unitățile militare care scot locuri la concurs și structurile care efectuează recrutarea de la biroul recrutare-informare al Centrului Militar Județean Olt, din Slatina, str. Drăgănești, tel.: 0249431255, e-mail: recrutare_olt@mapn.ro

,,Condițiile de recrutare se găsesc la următorul link: recrutaremapn.ro/criteriigs.php (citește doar „criteriile generale" și „criteriile specifice de recrutare a candidaţilor pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti"). Înscrierea se realizează în perioada 12.02-01.03. Susținerea probelor de selecție se realizează în perioada 19.02-15.03. Candidații declarați „admis" la selecție și repartizați pe post se vor prezenta la structurile care organizează formarea profesională inițială la data de 07.05. Cei care au deja stagiul militar satisfăcut se vor prezenta la data de 04.06.,, anunță MApN.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list