Urmează un ultim episod de frig, apoi vreme de primăvară

După vremea caldă din această săptămână, meteorologii anunță o nouă schimbare spre cea specifică acestei perioade. Urmează un ultim episod de frig, iar apoi vine primăvara în România.

La avea și zile cu temperaturi mai scăzute, în special la jumătatea lunii februarie, cu un nivel excedentar de precipitații în toată țara. Finalul lunii februarie și începutul lunii martie va aduce temperaturi de primăvară, cu mult peste media obișnuită a perioadei.

Meteorologii au anunțat prognoza pe următoarele patru săptămâni, în februarie fiind posibil să mai avem precipitații mixte, iar săptămâna 12 – 19 martie va fi ploioasă în toate regiunile.

Săptămâna 12.02.2024 – 19.02.2024: Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar în toate regiunile.

Săptămâna 19.02.2024 – 26.02.2024: Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 26.02- 4.03. 2024: Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi uşor excedentar în jumătatea de sud-vest a ţării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 04.03.2024 – 11.03.2024: Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list