Urmărire pe străzile Slatinei pentru prinderea unei șoferițe fără permis

O slătineancă i-a pus la alergat aseară pe oamenii legii. Urmărirea pe străzile municipiului s-a finalizat cu oprirea șoferiței care nu a avea permis.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina, au efectuat aseară, în jurul orei 23:10, semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, moment în care conducătorul acestuia nu s-a conformat și a accelerat. A urmat o urmărire pe străzile Slatinei.

,,Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice si luminoase în funcțiune, până pe strada Drăgănești, din localitate, unde autoturismul a fost oprit. La volanul autoturismului, polițiștii au identificat o femeie de 39 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că femeia nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Aceasta a fost testată atât cu aparatul etilotest, cât si cu aparatul drugtest, rezultatele fiind negative.,, arată IOJ Olt.

Femeia s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list