Sute de locuri de muncă în Olt la fabrici de confecții, prăjituri, aluminiu, vagoane ori crescătorii de păsări

Nu mai puțin de 108 oferte de muncă le sunt oferite astăzi oltenilor prin intermediul AJOFM Olt, ce cuprind 525 de joburi în meserii diverse. Se caută noi angajați la fabrici de confecții, prăjituri, aluminiu, vagoane, la crescătorii de păsări, dar și agenți de pază ori alte domenii.

În funcție de calificare, experiență ori aptitudini, oltenii care-și caută un loc de muncă pot alege astăzi din oferta făcută de angajatori prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă unul din cele 525 de joburi vacante. Oferta de recrutare cea mai numeroasă vine din partea producătorului de material rulant Astra Rail Industries, ce controlează mai multe fabri­ci de vagoane, printre care și Rom­vag Caracal. Angajatorul caută pentru municipiul Caracal 50 de muncitori necalificați pentru asamblare- montare piese, dar și 50 de muncitori necalificați în industria confecțiilor.

Producătorul de prăjituri Natural din Slatina, care deţine brandul Accasă, angajează 16 ambalatori manuali și 16 cofetari, producătorul de piese turnate pentru industria auto și electrotehnică Altur Slatina caută 10 turnători metale și neferoase, în timp ce producătorul slătinean de profile industriale din aluminiu Delta Aluminiu angajează 10 marcatori piese, 10 ambalatori manuali și 10 presatori de țevi la cald și profiluri prin extruziune.

În domeniul textil, oferte numeroase mai sunt pentru: Slatina -40 de operatori confecționeri industriali îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice; Caracal- 17 confecționeri- prelucrători; Mărgineni- Slobozia (Scornicești)- 10 confecționeri- asamblori; Optași-Măgura- 12 confecționeri prelucrători; Drăgănești-Olt- 10 confecționeri-asamblori.

Alte oferte numeroase mai sunt pentru crescătorii de păsări- 10 la Slatina și 15 la Potcoava; agenți de Securitate- 30 Slatina, 15 Balș, 5 Scornicești; ajutor ospătar- 10 Slatina; lucrător gestionar- 10 Slatina și lucrător comercial-10 Slatina.

Întreaga ofertă de locuri de joburi, cu detalii despre angajatori și condiții cerute, poate fi consultată AICI!



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list