Servicii medicale, medicamente și dispozitive decontate până la jumătatea anului de CAS Olt pentru 459 de furnizori

Casa Județeană de Sănătate Olt anunță că oltenilor le vor fi asigurate serviciile medicale, medicamentele și dispozitivele pe prima jumătate a acestui an prin cei 459 de furnizori care au încheiat acte adiționale la serviciile existente. Sumele decontate pe serviciul medical sunt între 4,5 lei- 12 lei.

În vederea asigurării continuităţii acordării serviciilor medicale, medicamentelor  şi dispozitivelor medicale pentru olteni, CAS Olt a încheiat cu furnizorii de servicii medicale medicamente şi dispozitive medicale pentru perioada februarie-iunie 2024 acte adiționale la contractele existente.

,,Toți medicii de familie și furnizorii de servicii medicale clinice aflați în relație contractuală cu CAS Olt au incheiat actele adiționale pentru prelungirea termenului de derulare a relațiilor contractuale. În asistența medicală primară și ambulatorie de specialitate au fost menținute pentru întreg semestrul I al acestui an valorilor punctelor per capita și pe serviciu care au fost valabile în semestrul al II-lea al anului 2023, respectiv: pentru punctul per capita : 12 lei; pentru punctul pe serviciu medical în asistența medicală primară: 8 lei; pentru punctul pe serviciu medical în asistența medicală ambulatorie de specialitate: 4,5 lei,, anunță CAS Olt.

Au fost încheiate  acte adiționale pentru prima jumătate a anului cu 459 de furnizori de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale.



de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list