70 de permise REȚINUTE de polițiștii olteni în 48 de ore, majoritatea pentru viteză

În ultimele 48 de ore, polițiștii olteni au desfășurat activități specifice pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Au fost aplicate câteva sute de amenzi, fiind lăsați pietoni zeci de șoferi, majoritatea vitezomani.

Polițiștii din Olt au acționat zilele trecute pentru prevenirea faptelor de violență, depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice, acționându-se preponderent pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive și a celor care nu respectă regimul legal de viteză.

,,În această perioadă, poliţiştii au intervenit la peste 120 de solicitări, dintre acestea 84 fiind sesizate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost aplicate 337 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 130.000 de lei. Pentru neregulile constatate la regimul rutier, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 70 de permise de conducere, dintre acestea 62 au fost reținute pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, 2 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar 6 pentru alte abateri la regimul rutier. De asemenea, au fost reținute 7 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau pentru neîndeplinirea unor obligații legale, fiind constatate și 8 infracțiuni la regimul rutier.,, arată IPJ Olt.de pe realitateaoltului.ro
Sent via IFTTT

No comments

Random Posts

3/random/post-list