VIDEO/ Primarul Doldurea și deputatul Chensoiu au alergat în scop caritabil. Parcul Poroineanu, luat cu asalt de concurenți la “Romanați Trail Run”

Astăzi, 11 mai, cu scopul de a atragere cât mai mulți copii, tineri, adulți către practicarea de activități sportive, Primăria Municipiului Caracal, Clubul Rotary Caracal și Fundația Județeană pentru Tineret Olt a organizat Maratonul ,,Romanați Trail Run", ediția a III-a. Și în acest an competiția a fost una caritabilă, alergătorii contribuind astfel pentru crearea unor condiții propice pentru educația și integrarea socială a copiilor din municipiul Caracal. Printre sportive s-au numărat și primarul municipiului, Ion Doldurea, dar și deputatul de Olt Adrian Chesnoiu.

Numeroși iubitori de mișcareau luat astăzi cu asalt Parcul ,,Constantin Poroineanu", participând la concursul de alergare ,,Romanați Trail Run", ediția a III-a. Evenimentul este unul caritabil, concurenții trebuind să achite o taxă de 75 de lei. Traseele COMPETIŢIEI au fost de: Semimaraton: 22,9 km , comun pentru femei şi bărbaţi; Cros – 11 km, Cros 5 km și traseu special pentru copii. Printre cei care au încurajat, susținut și promovat sportul profesionist și cel de masă, participând și în calitate de concurenți, s-au numărat primarul Ion Doldurea și deputatul Adrian Chesnoiu.

,,Ca primar al orașului, am susținut de la prima ediție "Romanați Trail Run" care așa cum au dorit organizatorii a devenit un eveniment la care să participe toată comunitatea, concurenți și susținători, să ne bucurăm împreună de o ieșire în natură, de sport și de spiritul competiției. Astăzi, la a treia ediție, sunt bucuros să văd reacția pozitivă a caracalenilor veniți în număr mare în parcul nostru emblematic "Constantin Poroineanu".  Am participat de emoție, la fel ca și în anii trecuți, la cursa de 5km, unde azi mi s-a alăturat și dl. Deputat Adrian CHESNOIU, alături de oameni frumoși, zâmbitori și plini de viață. Primăria Municipiului Caracal a avut parteneri de nădejde, Fundația Județeană pentru Tineret Olt și Rotary Club Caracal. De anul acesta, competiția Romanați Trail Run a devenit un eveniment caritabil, cea mai mare parte a fondurilor obținute vor fi folosiți pentru un proiect în care noi credem – dezvoltarea condițiilor propice pentru educația și integrarea socială a copiilor din comunitatea noastră. Împreună cu echipa mea vom continua lucrurile bune pentru ca orașul nostru să devină un mediu de viață cât mai plăcut pentru concetățenii noștri, un mediu în care copii noștri să cunoască tradițiile și valorile comunității, iar în viitor să își construiască o carieră și să își întemeieze o familie, aici, acasă la Caracal!ˮ, a transmis edilul Doldurea.

 

 

 

 

 

 

 

 

,,La ora 10.00, împreună cu dl. Primar Ion DOLDUREA, am luat startul în cursa de 5km la "Romanați Trail Run", ediția a III-a, un eveniment care devine o tradiție pentru comunitatea noastră. Mulți oameni frumoși, zâmbitori, dornici să fie cei mai buni sau să petreacă câteva ore relaxante în comunitate. Toată lumea a fost binevenită, indiferent de vârstă, de la copii la seniori. Încurajarea sportului de masă este importantă pentru sănătatea și starea de bine a concetățenilor noștri. Parcul "Constanțin Poroineanu" a fost plin de suporterii veniți în număr mare să încurajeze concurenții.,, a transmis și deputatul social-democrat.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list