Regal artistic de ziua comunei Izbiceni

Pentru a marca împlinirea a 450 de ani de la prima atestare documentară, comuna Izbiceni îmbracă pe 26 mai straie de sărbătoare. Ziua Comunei va aduce muzică și voie bună pentru toate vârstele și se va încheia cu un foc de artificii. Mari artiștii vor urca pe scenă.

De la cel mai mic locuitor și până la cel mai în vârstă, toți cetățenii comunei Izbiceni vor serba duminică zilele localității. Primăria le-a pregătit o sărbătoare pe cinste, prin care se bifează cei 450 de ani de la prima atestare documentară.

,,Cu mare bucurie și entuziasm vă invităm să sărbătorim împreună Ziua Comunei Izbiceni, un eveniment plin de muzică, dans, voie bună, tradiții și multe surprize! Vă așteptăm pe data de 26 MAI, în TÂRGUL INDUSTRIAL din Izbiceni să ne bucurăm împreună de o zi de neuitat, unde vom celebra valorile și tradițiile noastre locale printr-o serie de activități speciale și momente artistice de excepțieˮ, a transmis primarul Marian Gulie.

Pe scenă vor urca, începând cu ora 15.00, artiști îndrăgiți precum: Niculina Stoican, Nicușor Iordan, Zorina Bălan, Alin Gabriel Matei, Ruxandra Pitulice, Simona Dinescu, Gheorghe Rizea și taraful, Rebeca Rizea (fetița de la Românii au talent cu timbrul vocal al Mădălinei Manole), Miryam, Sorina Ceugea și Cristina Spătar.

Manifestarea se va încheia cu un foc de artificii.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list