Primele 381 de joburi ofertate la Bursa locurilor de muncă din Olt. Lista rămâne deschisă

Oltenii aflați în căutarea unui loc de muncă se vor putea întâlni față în față cu angajatorii ori reprezentanții acestora pentru a afla oferta de joburi vacante, în cadrul Bursei generale organizate vineri, 17 mai. Până acum angajatrii au înscris 381 de locuri de muncă.

La finele acestei săptămâni, în județul Olt se va organiza Bursa generală a locurilor de muncă, destinată șomerilor ori celor care urmăresc schimbarea jobului. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza Bursa începând cu ora 9,00, în cele două municipii: Slatina –la Casa de Cultură a Sindicatelor  și Caracal –la sediul Agenției Locale. Agenții economici au început să-și trimită ofertele agenției de șomaj.

,,Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă. Până la această dată au fost contactaţi 110 agenţi economici, din care  36 au confirmat participarea, cu un număr de 381 locuri de muncă vacante,din care 21 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind: inginer,  specialist în domeniul calității, electrician, gestionar depozit, mecanic auto, operator mașini, operator introducere date, casier, lucrător comercial, confecționer, ambalator manual și  muncitori necalificați. Procesul de înregistrare al agenților economici nu s-a încheiat, aceștia având încă posibilitatea să își anunțe participarea la eveniment.ˮ, anunță AJOFM Olt.

Participarea la acest eveniment este gratuită atât pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și pentru angajatori.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list