Florin Piersic a ieșit de la Terapie Intensivă. Evoluția stării de sănătate este bună

Internat la Spitalul Foișor, actorul Florin Piersic a trecut prin momente grele de sănătate. Astăzi, medicii anunță că starea sa este una bună, fiind scos de pe secția ATI într-un compartiment septic. Actorul a început să meargă pe distanțe scurte cu un cadru.

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat, joia trecută, la Spitalul "Foişor", unde i-a fost scoasă proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia la Spitalul Militar din Cluj, în urmă cu câteva zile, ulterior, el fiind transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, apoi la Institutul "Matei Balş" din Capitală.

"Vă comunicăm faptul că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost mutat din secţia ATI într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului nostru. Evoluţia pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanţe scurte", se arată într-un comunicat de presă transmis astăzi de Spitalul Foişor, semnat de managerul interimar, as. univ. dr. Şerban Dragosloveanu.



de pe realitateaoltului.ro

No comments

Random Posts

3/random/post-list